Ronald huijbregts Agudo

Onlangs publiceerde Huijbregts enige ideeën van Sharp sobre la tecnología de rol van en de nabije toekomst, se reunió con specifieke aandacht voor de wensen en het post-corona tijdperk. Voor ons aanleiding om het gesprek aan te gaan en ayer wat meer over te horen.

Bij Sharp es una organización global veel veranderd sinds de investeringen porte Foxconn, aldus Huijbregts, maar «en el Benelux es de organisatie nog altijd hetzelfde, onderdeel van de EU organisatie». Veranderingen die ook hier impact hebben zijn bijvoorbeeld de Overnight van Dynabook – en daarmee het aloude Tohisba laptop dna – en de joint venture van Sharp en NEC op het vlak van display. Sharp zelf es zich aan het bewegen van pure hardwareleverancier naar dienstverlener, waarbij de focus ligt op het ontwikkelen naar een totaalleverancier op het gebied van managed services, waarbij data-uitwisseling en IoT een belangrijke rol zullen.

Pantalla de colaboración

Een goed voorbeeld is het oktober 2019 geïntroduceerde en samen con Microsoft ontwikkelde colaboración pantalla. Dankzij de coronapandemie is er nu veel belangstelling voor oplossingen voor hybrid meeting rooms, vertelt Huijbregts: «Bedrijven in de corporate omgeving zijn nu hard bezig met de commerciale hoe het kantoor klaar te maken voor de toekomst». Todo lo que quiere saber, todo lo que quiere saber, es que se encuentra en una situación normal. Veel bedrijven zijn zich nu aan het oriënteren op hoe daarmee om te gaan, en su colaboración mostrar kan dan onderdeel van de oplossing zijn.

Dijo pantalla de 70 pulgadas, Dat Sharp en estuches de vuelo especiales para ter beschikking stelt tests, combinando un panel 4K con una cámara web dito, una matriz de 4 microfoon en touchbediening, en kenmerkt zich als platform agnostisch: het werkt met Teams, maar ook conoció a Zoom, Webex por bijvoorbeeld Jabber. Dat est mogelijk doordat het scherm zelf niet on een eigen compute voorziening beschikt; Zet agudo en op laagdrempelige, universele samenwerking se encontró con su dispositivo van de gebruiker.

8 km: nog vooral een paradepaardje

Gevraagd naar de ontwikkelingen op het vlak van 8K, waar Sharp immers een voorloper in de markt is, meldt Huijbregts dat deze resolutie vooralsnog voornamelijk in nichemarkten wordt toegepast, zoals transmitidos en vigilancia, en de medische sector. Gran tamaño de una pantalla de 8K de 120 pulgadas que se muestra en la pantalla de 8K para ver la resolución general de la pantalla y la pantalla de visualización.

USB-C de 8 metros

La interfaz de daarvoor gekozen es usb-c, a través de welke verbinding data voor beeld, netwerk en almacenamiento wordt getransporteerd. Desgewenst on een afstand van 8 metros dankzij een porte Sharp ontwikkelde optische usb-c kabel, wat vooralsnog een unicum est. Daarmee neemt het bedrijf een belangrijk bezwaar tegen usb-c en Thunderbolt weg: de kabellengte stelt grote beperkingen aan hoe verbinding gemaakt kan worden in bijvoorbeeld een vergaderruimte.

De keuze voor usb-c is weloverwogen: draadloze verbindingen acht Sharp nog niet voldoende veelzijdig, krachtig en betrouwbaar, terwijl usb-c anno 2021 eindelijk zijn belofte vervult van universele standaard. Steeds meer notebooks bieden implementaciones completas – debido a la inclusión en video – waaronder uiteraard of recientes Dynabook notebooks. De gedachte es dat de gebruiker (eindelijk) niet hoeft na te denken sobre aansluiten en la sala de reuniones: inprikken en werken es het devies, ongeacht het gebruikte platform. Huijbregts: «Onafhankelijk onderzoek wijst uit dat mensen gemiddeld 12 minutes kwijt zijn met ‘prutsen met aansluitingen’ voordat een meeting kan beginnen». Daar valt dus nog een hoop winst te maken.

Het Nut van IoT en De Vergaderruimte

Het colaboración muestra werkt con plataformas meerdere y due ook con meerdere cloud-omgevingen. Fundamenteel is de gedachte dat een gebruiker altijd de eigen bestanden bij de hand moet hebben. Daartoe heeft Sharp ook een een app ontwikkeld, met de naam Synappx Go. Deze está en Amerika al beschikbaar y más en maart naar Europa komen. En la aplicación deze kunnen gebruikers varios almacenamiento en la nube omgevingen samenbrengen en zo toegang hebben tot de eigen bestanden.

Onder de naam Synappx (spreek uit: synapse) brengt Sharp naast Go nog twee toepassingen uit, Workspaces y Meetings. De última generación a partir de ahora: una herramienta que incluye todas las herramientas que se encuentran en la plataforma de colaboración y que se encuentran en la plataforma de colaboración. De eerste es una interesante combinación de autenticación para analizar la verificación de diferencias. Het moet mogelijk worden om middels de nfc-chip in de werk smartphone aan te melden.

De analyse van de omgeving es mogelijk a través de een het IoT sensoren in het display kan het scherm informatie verstrekken over bijvoorbeeld de luchtkwaliteit (oa C02, tempatuur, luchtvochtigheid en vluchtige organische stoffen) in de vergaderruimte. Daarmee kunnen weer afgeleide concluye worden getrokken over ventilatie, een deze dagen niet onbelangrijk onderwerp. Ook moet het met de sensoren mogelijk zijn om te zien hoeveel mensen zich in een ruimte bevinden, en die wel voldoende afstand kunnen houden. Dat laatste est nadrukkelijk nog toekomstmuziek, maar in combinatie pone un cameratoepassing inteligente en la cámara 4K ingebouwde zeker mogelijk.

Naast vergaderruimtes ziet Huijbregts ook mogelijkheden voor scholen, waar ventilatie en luchtkwaliteit momenteel vanwege de coronacrisis onderwerp van gesprek zijn. Sharp heeft het tij mee, de kwaliteit van de werkomgeving mag zich om dezelfde reden in meer belangstelling dan ooit verheugen. Het bedrijf heeft een uitgebreide whitepaper opgesteld voor partijen die geïnteresseerd zijn in de bijkomende voordelen van een gezonde vergaderomgeving, waar interessante weetjes in staan. Zoals de wetenschap dat productividad afneemt wanneer de omgevingstemperatuur daalt onder de 21 graden en boven de 25 graden. Wie daarover meer wil lezen, kan of whitepaper hier vinden.

Copyright © 2021 IDG Communications, Inc.

Share This
A %d blogueros les gusta esto: