Nu het turbulente jaar 2020 buy ons ligt, is het duidelijk dat of afgelopen maanden voor ons Allemaal talon bijzonder zijn geweest.  Hoewel we het licht aan het einde tunnel van beginnen te zien met massale vaccinaties die binnenkort over de hele wereld plaatsvinden, pandemic blijft een grote impact hebben op ons dagelijks leven.

Bij Huawei sluiten we het afgelopen jaar af meet een aankondiging die voor mij van bijzondere betekenis est: eerste fabriek buiten China komt de Huawei en Brumath, en buurt van Straatsburg en Baden-Baden. En deze Frans-Duitse grensregio en het Hart van Europa, creëert Huawei honderden hoogwaardige banen. Frankrijk es het land waarin ik ben geboren. Het geeft voldoening om voor een bedrijf te werken dat aan zijn lokale verplichtingen voldoet: verplichtingen zoals bijvoorbeeld belasting betalen in het land waarin het actief is. Als overuigd Europeaan está de beslissing van Huawei om Strategisch te investeren en Frankrijk, en simbolisch op een locatie op slechts enkele kilometros afstand van de zetel van het Europees Parliament en Straatsburg, de juiste keuze.

Bij de jubilea van de Schumanverklaring denken we regelmatig terug aan de erfenis van de grondleggers van het proyecto europeo. Maar deze nobele erfenis kan alleen behouden blijven als we deze idealen blijven naleven. Dijo mogen niet zomaar woorden zijn die koel overgebracht worden aan een niet-luisterend publiek. Ze zouden veeleer elke dag van belang moeten zijn, op tastbare in economisch haalbare manieren.

Het est geen toeval dat Huawei voor zijn eerste fabriek buiten China een locatie in het Hart van Europa heeft gekozen. Als ambicioso ICT-bedrijf opereert Huawei en de voorhoede van comunicatietechnologieën. Om trends en standaarden te blijven zetten, investeert Huawei elk jaar 20 € miljard in eigen onderzoek en ontwikkeling. Desde la UE más plaatst Huawei nu in de top drie van wereldwijde vernieuwers, naast Google y Microsoft.

Europa es un sleutel voor Huawei en once zoektocht om vorm te blijven geven aan de vierde industriële revolutie in alle fascinerende voordelen die deze transformatie de bevolking van Europa en over de hele wereld biedt.

Waarom is Europa dan zo belangrijk voor Huawei? Als er een machtsblok est dat de juiste ICT-normen voor de hele wereld vaststelt, dan geloven we dat het of Europese Unie is. De AVG heeft gegevensbescherming a ver buiten de EU-grenzen gerevolutioneerd. Es difícil op weg de wereldwijde standaard op dit gebied te worden. Op een vergelijkbare manier neemt de Europese Unie nu beslissende stappen om de digitale markten te reguleren.

Huawei es een echt wereldwijd ICT-bedrijf. Ons hoofdkantoor bevindt zich misschien en Shenzhen, een jonge, moderno en vooruitstrevende metropool de alta tecnología con een subtropisch klimaat, maar once horizon est zoveel breder dan alleen China. Bij Huawei weten we dat China misschien wel once belangrijkste markt is in volume termen van. Europa es echter once belangrijkste markt als het gaat om wereldwijde normen.

Daarom ondersteunt Huawei in de context van de Digital Markets Act de benadering van principieel leiderschap van de Europese Commissie, om Amongthbaarheid y eerlijke competitor op digitale markten te waarborgen. Dit is een gewaagde stap om burgers te beschermen tegen roofzuchtige bedrijfsmodellen die proberen burgers en kleine bedrijven vast te houden, competitoren te kopiëren of te verpletteren, en tegelijkertijd of European Democracy en ons social stelsel te scha.

Huawei deelt hetzelfde doel: hamburguesas europeas dienen. Haremos una puerta de belangrijke digital technologyën como 5G, evenals nieuwe technologieën, zoals 6G in het internet der dingen, te voorzien van toonaangevende normen voor betrouwbaarheid, beveiliging en la privacidad.

Nu het einde van de pandemie langzaam in zicht komt, zal Europa in de nabije toekomst voor de zware uitdaging komen te staan ​​om de economische effecten van de huidige stagnatie te overwinnen. Het behouden van de Europese manier van leven betekent meer dan ooit hervorming van in aanpassing aan nieuwe technologieën in digitalisering. Europa moet por beste plek op aarde blijven. Als leverancier van geavanceerde technologie en als een verantwoordelijk bedrijf dat de hoogste cyberbeveiligingsnormen in acht neemt, es el socio de Natuurlijke de Huawei para toonaangevende en opkomende bedrijven en Europa. Voor vandaag en in de toekomst.

Por Sophie Batas, directora de seguridad cibernética, Huawei Europa

<p>Copyright © 2021 IDG Communications, Inc.</p>
Share This
A %d blogueros les gusta esto: