TOP. 1. XNUMX
Akụkọ Jan
Akụkọ Jan
Amazon Prime Video (Video na-achọ); Jan Moll Vic, Monica Vic, Bernardo Moll Otto (Ndị na-eme ihe nkiri)


Qualcomm Snapdragon Summit Live Blog 2021 The

Mmelite

2021-11-30T18: 23: 48.540Z

Ị nwere ike lelee na nnukwu isi okwu site na iji ntinye YouTube n'okpuru. Emebere mmemme ahụ ịmalite na 3 pm PST / 6 pm EST / 11 pm GMT (ma ọ bụ 10 am AEDT na Wednesde, Disemba 1).

Na-atụ anya ka blọgụ a dị ndụ ga-amalite nke ọma mgbe anyị malitere ịnụ ọkwa na ọkwa Qualcomm. Anyị ga-apịnye ngwa ngwa o kwere mee iji wetara gị akụkọ kachasị ọhụrụ na ihe nkiri ahụ.

2021-11-30T18: 23: 24.722Z

Nnọọ na mkpuchi anyị nke Tech Summit 2021, ebe ị ga-eso na ndị mbụ nụrụ maka ihe niile na-eme n'oge okwu isi okwu taa.

Ọ bụrụ na ị nwere mmasị na atụmatụ nwere ike mpụta mbụ na ekwentị gam akporo 2022, ebe a bụ ebe ịnọ. Anyị na-atụ anya ka chipset na-esote ga-apụta na ekwentị flagship sitere na ndị na-eme ekwentị dị elu dị iche iche.

Qualcomm ekwenyela na ọ ga-ewepụta ikpo okwu ekwentị ọhụrụ ya ugbu a, n'agbanyeghị na anyị amaghị aha ya. Qualcomm na-ekwu na anyị nwekwara ike ịtụ anya ọkwa ọkwa na "AI, egwuregwu na njikọta."

Share A