Оригиналниот дизајн на Lenovo Legion Phone two не е толку траен

Оригиналниот дизајн на Lenovo Legion Phone two не е толку траен

Новиот Lenovo Legion Phone Duel два е поларизиран како паметните телефони, со целиот дизајн насочен кон ракување со телефонот хоризонтално и компонентите поставени во центарот. Сепак, ова е можеби и нејзината најслаба точка, во извесна смисла ...
Сподели