Rishikimi i vaporesso vaper

Rishikimi i vaporesso vaper

Është vërtet emocionuese të kesh një cigare elektronike për herë të parë, pasi është një ndjenjë mjaft e këndshme. Realiteti është se avulluesit kanë lindur për ta bërë jetën shumë më të këndshme për ata që e marrin këtë si hobi: gjithmonë të përgatitur me...
Podcast: iPhone 14 Pro: ¿Blini jo?

Podcast: iPhone 14 Pro: ¿Blini jo?

Mikpritësit Ken Mingis dhe Michael Simon bisedojnë me të ftuarit rreth tendencave më të fundit dhe lajmeve të teknologjisë. audio » width=»100%» lartësi=»200″ frameborder=»jo» scrolling=»jo»> div { gjerësia: 100%; e lartë: 100%; tranzicioni: çdo 0.5 s i lehtë; } ]]>...
Samsung Galaxy Z Flip 5: çfarë duam të shohim

Samsung Galaxy Z Flip 5: çfarë duam të shohim

Gama e Samsung Galaxy Z Flip është koleksioni më i popullarizuar i telefonave të palosshëm në planet dhe për arsye të mirë: ato kombinojnë një faktor të formës së palosshme me specifika të mira dhe një çmim relativisht të përballueshëm. Shpresojmë që Samsung Galaxy Z Flip 5 të vazhdojë...
Rishikimi i Dashlane VPN | radar teknologjik

Rishikimi i Dashlane VPN | radar teknologjik

Ed – Dashlane njoftoi partneritetin e saj me Hotspot Shield për t'u ofruar përdoruesve premium dhe anëtarëve të familjes qasje në një nga VPN-të më të njohura si pjesë e pajtimit të tyre në Dashlane. Ju lutemi vini re se kjo ofertë nuk është e disponueshme në planet Falas ose Essentials. Në...
Share Kjo