Trend Micro: innovación en seguridad como motor voor digital transformatie en een veilige cloud

Trend Micro: innovación en seguridad como motor voor digital transformatie en een veilige cloud
      <h2>Anticiperen op technologische veranderingen</h2><img border="0" alt="Steven Heyde Trend Micro" width="150" height="225" data-imageid="100876057" data-original="https://images.idgesg.net/images/article/2021/02/steven-heyde-trend-micro-100876057-small.jpg" class="lazy" loading="lazy"/> Trend MicroTrend Micro ofrece mejores resultados que otros. De beter gezegd: het bedrijf bestaat na ruim dertig jaar nog steeds. "Als je in deze wereld al zo lang bestaat, dan loop je al gauw het risico het stempel 'old-school' te krijgen, wat volledig onterecht is", zegt Heyde. “Continuar innovando es absolutamente voorwaarde om klanten aan je te blijven binden en om security-leiderschap dertig jaar lang te kunnen handhaven. Ik denk dat Trend Micro dat in de afgelopen jaren goed heeft gedaan op alllantlei gebieden. "
En al die jaren se encuentra veel veranderd op het gebied van security. Het feit dat meer bedrijven hun data and applications in de cloud hebben ondergebracht heeft daar een belangrijk aandeel in gehad, legt Heyde uit. “Un equipo de investigación de amenazas con miras al futuro hace que el equipo de investigación de amenazas se desarrolle con la tecnología más avanzada en la comunidad de seguridad en zijn geheel. Zo ook toen we zagen dat bedrijven de eerste stappen zetten richting de nube pública y privada, aplicaciones de hun abiertas alternativas manier gingen gingen gebruiken en kozen voor andere onderliggende (servidor) tecnología. " Trend Micro wist meteen dat dit grote gevolgen tenía voor seguridad en het algemeen, en debida ook voor de oplossingen die het op dat moment leverde aan zijn klanten. Heyde: "Het tweaken van een klassieke infrastructuur om de beveiliging in de cloud te garanderen is simpelweg onmogelijk, omdat cloud een volledig andere omgeving is: servers starten snel en soms in grote aantallen tegelijk open and waar erod een bepaderijalchdien moment bien tienduizend. Om aan de belangrijkste beloftes van de cloud te voldoen - flexibiliteit en schaalbaarheid - moet je security open heel andere manier designen. Veiligheid moet integraal onderdeel uitmaken van de processen en regels die gelden in de cloud. "

Een ontploft cloud-landschap verhoogt de complejidad

Trend Micro fue diseñado para una seguridad óptima en la nube te kunnen bieden. Heyde: “Daar speelden we all in 2005 op in met de introductie van eleven eerste security-oplossingen voor virtuale omgevingen. En de jaren die volgden gingen, vanaf 2009 eigen cloud security-oplossingen ontwikkelen, en 2010 specifiek voor AWS, en 2013 voor Azure y en 2016 ook voor container-omgevingen. En 2019, lance la plataforma de seguridad en la nube especialmente diseñada: Trend Micro Cloud One. Heyde: “Desde (nube) infrastructuur van organisaties verandert continuo en sneller dan ooit. Enerzijds heb je te maken conoció een steeds groter aanbod aan cloud services van hyperscalers zoals Google, AWS y Azure: het zijn er nu al zo'n 5.000 die iedereen kan gebruiken. Door dat aanbod zien de meeste organizaties door de bomen het bos niet meer. Een van de grootste uitdagingen van IT-organizaties van vandaag en morgen es lo que opta por een juiste manier configureen van al die cloud services. Ondanks dat het 'afnemen' van cloud eenvoudig is, is het configureen daarvan dat zeker niet altijd. Een van de grootste gevaren bij de inzet van cloud zijn daarom errores de configuración. Deze ontstaan ​​wanneer mensen bepaalde zaken vergeten, foutief uitvoeren of simpelweg niet weten hoe ze hun systemen veilig moeten instellen. Daarnaast zorgt de opkomst van computación sin servidor y contenedores para mayor complejidad, legt Heyde uit. "Om security toe te atten open application die geen onderliggend system heeft waarop je een agent kunt installeren, moet je security injecteren in de code van je application. Dat vereist habilidades die niet voor het oprapen liggen. Zo Wordt en 2022 en Heel Europa een tekort van meer dan 350,000 security-specialisten voorspeld.

Seguridad geen belemmering meer

Se reunió con Trend Micro Cloud Una plataforma para crear la cama y las organizaciones para las necesidades de los usuarios een stuk eenvoudiger om daar waar het nodig is the juiste security toe the atten. Heyde: “Het nou gaat om cargas de trabajo, contenedores, almacenamiento de archivos, cumplimiento de la red; ongeacht hoe organizaciones hun infrastructuur- en Applicatielandschap zien veranderen, zijn wij conoció la denominada plataforma modulair en staat security daarop in te haken. La seguridad es un factor importante para las organizaciones en la nube te werken, legt Heyde uit. “De reis naar de cloud est natuurlijk voor elke organisatie anders, waarbij het om legacy-redenen een Strategische keuze kan zijn om data (voor een gedeelte) on-premises te houden. Desondanks mag het thema security geen belemmering zijn voor organaties om de stap naar of cloud te zetten as dat Strategisch in commercieel gezien wel de juiste keuze is. Die veiligheid kan ons platform waarborgen, waar die data zich ook bevindt. "

La elasticidad es een vereiste van de markt

Organisaties zijn ook flexibel in hun keuze met welk licentiemodel en in welke mate ze gebruik willen maken van het platform, vertelt Heyde: “Onze klanten verwachten elasticiteit. De het nou gaat om kosten de schaalbaarheid. Zo kunnen organiza una licenciatura para un talón jaar, maar wanneer hun business minder voorspelbaar est de sterk fluctueert kunnen ze net zo goed betalen naar gebruik por gigabyte de minuto. "Una otra tendencia en la guerra comercial de Trend Micro op inhaakt es el contrato de compromiso-gasto. Heyde:" Organisaties kopen een soort 'tegoedbon' bij een cloudserviceprovider zoals AWS, die ze gedurende een langere periode kunnen inzetten om hunenastructuur te infraestruc- ture . Daar kunnen once security-oplossingen ook onderdeel van uitmaken. " Invertir en la seguridad como cultura “De digitale transformatie en een snelle toename in het gebruik van cloud gaan de la mano. Maar een toekomst die meer cloudgedreven est, hoeft geen angst op te wekken als je alle security-risico's in kaart brengt in weet te beperken ”, zegt Heyde. “Dat lukt je als CIO alleen als je security Strategisch benadert en investeert en 'la seguridad como cultura'. La seguridad está inmersa een gedeelde verantwoordelijkheid van ons Allemaal. Las organizaciones no han hecho ningún esfuerzo por realizar un entrenamiento de seguridad de los trabajadores de la seguridad aan te bieden om ze bewuster te maken van de vele security-risico's die er zijn. El inversor daarnaast en een goede security-partner die in staat es om de Strategische vereisten voor je bedrijf om cloud te kunnen omarmen weet te ondersteunen met goede oplossingen die niet alleen op de korte termijn maar ook op de lange termijn hun waarde bewijzen.
<p>Copyright © 2021 IDG Communications, Inc.</p>