Phezulu. 1
Indaba kaJan
Indaba kaJan
Ividiyo ye-Amazon Prime (Ividiyo efunwayo); Jan Moll Vic, Mónica Vic, Bernardo Moll Otto (Abalingisi)


I-Qualcomm Snapdragon Summit Live Blog 2021 The

Ukubuyekeza

2021-11-30T18: 23: 48.540Z

Ungabuka ngenothi eyinhloko usebenzisa ukuhlanganiswa kwe-YouTube ngezansi. Umcimbi uhlelelwe ukuthi uqale ngo-3 pm PST / 6 pm EST / 11 pm GMT (noma ngo-10 am AEDT ngoLwesithathu, Disemba 1).

Lindela le bhulogi ebukhoma ukuthi iqale ngokugcwele lapho siqala ukuzwa izimemezelo esiteji se-Qualcomm. Sizothayipha ngokushesha okukhulu ukuze sikulethele izindaba zakamuva ezivela embukisweni.

2021-11-30T18: 23: 24.722Z

Siyakwamukela esihlokweni sethu se-Tech Summit 2021, lapho uzoba phakathi kwabokuqala ukuzwa ngakho konke okuqhubekayo phakathi nenkulumo eyisihluthulelo yanamuhla.

Uma uthanda izici ezingase ziqale kuma-smartphones e-Android 2022, lena yindawo ongaba kuyo. Silindele ukuthi le chipset elandelayo ivele kumafoni aphambili avela kubakhi bezingcingo abahlukahlukene.

I-Qualcomm ikuqinisekisile ukuthi izokwethula isiteji sayo esisha se-premium level namuhla, nakuba singalazi igama layo. U-Qualcomm uthi singalindela nezimemezelo ku-"AI, imidlalo nokuxhumana."

Yabelana Lokhu